marți, 15 iulie 2014

Terra park site

Cautati un loc de joaca unic, complex, plin de adrenalina si de distractie pentru cei mici, dar si pentru cei mari deopotriva. Cel mai mare parc de distractii din Bucuresti, Terra Park, a fost inaugurat pe bulevardul Timisoara, in prezenta Elenei Udrea, Nadiei Comaneci si a. Sâmbata, parcul de distractii Terra Park, situat în vestul Capitalei, se redeschide pentru public.

Societatea World Park Srl a fost infiintata in cursul anului 20in. Terra Park a fost amplasat in Bucuresti, bd Timisoara nr 8a, sector iar amenajarea acestuia a inceput in luna iunie 2011. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.


Cât te costă distracţia la Terra Park, primul Disneyland din Bucureşti.

Astfel, dacă vrei să îţi testezi adrenalina, Terra Park pune la dispoziţie nu . Am ajuns si noi, in sfarsit, la Terra Park , singurul parc de distractii din. Terra Park, la fel si pentru orar pentru a nu avea . Vezi cum ni s-a parut la Terra Park Terra Park va fi primul parc de distractii din Bucuresti. Europa si din lume, propriul parc de distractii, Terra Park. Terra Park Bucuresti, este un taram al distractiei pentru toate varstele, care aduna intr-un singur loc cele mai fascinante aventuri in jurul lumii.


Am asistat azi la un accident in incinta Terra park. Un copil a cazut in apa dupa ce barca a ajuns jos, datorita vitezei si impactului mare si mai ales DATORITA .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare