vineri, 4 iulie 2014

Decapant vopsea

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria SOLUTII DE CURATARE, DECAPANTI. Preturi pentru SOLUTII DE CURATARE, . Decanol Super este un amestec pe baza de solventi activi.

Se utilizeaza pentru decaparea suprafetelor metalice si indepartarea straturilor vechi de vopsele . Cele mai noi tipuri de decapant pentru lac şi vopsea conţin chimicale cu un grad de toxicitate scăzut, considerate a fi “prietenoase cu mediul”. Decapant pentru vopsele si adezivi pentru curatarea si decaparea suprafetelor metalice pe baza de solventi clorurati - solutie decapanta. DECASOL - gel decapant pentru vopsea: Gel decapant universal rapid pentru îndepărtarea vopselelor de pe metal, beton, lemn şi sticlă.

Restaurare lemn Decapant pentru lemn gel BormaWachs Confectionat pe baza de. Decapant profesional pentru indeparterea facila a vopselei dupa suprafete din metal, lemn, piatra, etc. Decapant vopsea de la producatori, distribuitori, importatori directi prezenti pe Bizoo. DECAPANT GEL ECOLOGIQUE Biorox d'Origine Végétale.


Acest produs este dintr-o oferta anterioara. Click aici pentru a vedea oferta actuala. Decapant vopsea lavabila - o solutie pentru indepartarea urmelor de vopsea lavabila de pe rame de aluminiu si geamuri. Are o mare putere de dizolvare si . Decapant vopsea - un amestec complex de solventi pentru curatarea vopselei de pe diverse suprafete (metal, faianta, gresie), putere mare de penetrare si .

Decapant pentru vopsea Fosco Army Paint. Solutie eficienta pentru curatarea straturilor vechi de vopsea de pe piatra, beton, asfalt, metal si lemn. Anul trecut am testat un pistol de vopsit - bricolaj, flori. Poti sa incerci o solutie de decapant de preferat gel.


Produs oferit de ROMTEHNOCHIM - Vopsea pentru lemn si metal. Bun venit in categoria Solutii curatare, decapanti. Online si in cele magazine poti alege cea mai buna solutie pentru tine si nevoile tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare