marți, 15 iulie 2014

Jurnalul de botosani

Publicatiile Jurnalul de Botosani si Dorohoi si Jurnalul de dimineata sunt cele mai longevive ziare de informatii locale din judetul Botosani. Un procuror DIICOT a cerut luni, la instanta suprema, pedepse cu executare pentru toti inculpatii din dosarul privatizarilor strategice, orientate spre maximum. Stiri Botosani Tragedii la indigo în maternitate,Încăpăţânare plătită cu libertatea,Avere dinamitată de hoţi şi justiţie,Probleme fără sfârşit la Parcul C. Dacă în ediţia de ieri, redactorii de la jurnalulbtd. Botosaneanul – stiri si investigatii din Botosani. Anchete si dezvaluiri online din orasul si judetul Botosani.


Un botoșănean a fost la un pas de a fi furat de un executor din municipiul Botoșani!

Citeste pe net ziare locale, presa locala si stiri din Botosani. Presa locala online si stiri locale din Botosani. Multumesc colegilor de la Jurnalul de Botosani si Dorohoi pentru publicarea materialelor. Puteti citi Jurnalul de Botosani si Dorohoi aici.


Anunturi carti jurnalul - carti jurnalul. Ziarul care sta de vorba cu oamenii. Profesional Global Press va ofera servicii de mica publicitate in ziarul Jurnalul de Botosani pentru a va promova serviciile si produsele firmei dumneavoastra in . Detalii Contact Jurnalul de Botosani.


Prezentare ziarul Jurnalul de Botosani - tiraj, distributie.

Cotidian de informatie generala ce apare de luni pana sambata in judetul Botosani. Ziarul Jurnalul de Botosani si Dorohoi. Ziare : Jurnalul De Botosani Si Dorohoi - Toate stirile din ziarul Jurnalul De Botosani Si Dorohoi - Pagina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare