miercuri, 16 iulie 2014

Pete de deodorant pe haine negre

Hainele tale se pătează câteodată de transpiraţie dar şi de urme albe de deodorant, iar aceste pete se curăţă destul de greu. Sucul de lămâie scoate cu succes petele de transpirație sau deodorant de pe tricouri și cămăși și înlătură mirosul neplăcut al primelor. Sotia pune otet in detergent si unle e pete de deodorant ies.

Cum pot scoate niste pete albe de deodorant de pe haine, daca. Cum sa scoti petele de pe hainele preferate cu produse pe care le ai. Pentru a le evita pe viitor, foloseste un deodorant fara aluminiu in . Te scot din sarite ori de cate ori apar.

Sunt neplacute, poate urat mirositoare si pot sa-ti strice hainele. Petele de transpiratie sau de deodorant, . Va rog, daca aveti sfaturi in privinta scoateri petelor albe cauzate de. Poti scapa de petele de grasime de pe haine daca, inainte de a pune bluza la spalat,.


Aplica fixativ pe petele respective si apoi pune haina in masina de spalat. Petele vor iesi, lasand hainele albe ca la inceput. Otetul scoate chiar si petele de deodorant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare