luni, 28 iulie 2014

Primaria dej

Primarul Municipiului Dej propune spre dezbatere publică Proiect de Hotărâre . Etapele pe care un debitor trebuie să le urmeze pentru a plăti sau consulta taxele datorate sunt următoarele: 1. Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelori.

Localizare: Municipiul se afla in judetul Cluj, Transilvania, Romania. Situat la Poarta Someşului, la extremitatea nord-estică a judeţului Cluj, municipiul Dej se întinde pe o suprafaţă de 1kmp, la o altitudine medie de 2m, . Municipiul Dej organizează concurs de recrutare în vederea ocupării funcțiilor publice vacante de inspector, clasa I, grad profesional .

Peste 2de fermieri au participat la o sedinta la Primaria. Sebastian Lazin este candidatul Miscarii Populare la Primaria Dej. Dej, primarul Costan Morar a scăpat ”porumbelul”, spre mirarea tuturor celor din sală.


Elevi și angajați ai Primăriei Dej, la muncă în folosul comunității în campania. Primăria Municipiului Dej organizează vineri, martie, cu începere de la ora . Primăria Municipiului Dej organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, după cum urmează: . Morar Costan, Aurelian Mureșan, Vicențiu Știr și Sebastian Lazin nu sunt singurii candidați la Primăria Dej. Alte patru nume s-au alăturat pe . Curtea de Conturi verifica modalitatea in care s-au gestionat banii in Primaria Dej in ultima perioada.

Un control al Curtii are loc chiar acum in institutia condusa . Informaţii de contact, telefon, adresă. Candidatul ALDE la Primăria Dej, Vicenţiu Ştir a optat pentru o campanie electorală transparentă prin care să comunice constant atât prin intermediul presei, a. Primarului municipiului Dej şi serviciile. Primăriei municipiului Dej şi, în general, . După numai două luni de la prima sa vizită în Dej, directorul executiv al Consiliului Naţional al Dizabilităţii din România (CNDR), Iustina Radu . Cum va fi vremea în Cluj-Napoca, Dej, Turda și Huedin; Italian beat, prins la Jucu în timp ce conducea cu peste 1de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare