vineri, 18 iulie 2014

Dispozitiv insirat margele

Acesta este un instrument excelent pentru proiectele simple, rapide - sau pentru producerea de elemente care necesita . Cum sa insiram mai usor margelele de nisip. Margele din sticla, margele din plastic, pietre semipretioase, coliere, bratari, pandantive, accesorii, incuietori, ace, tortite.

Unelte - dispozitiv insirat margele. Dispozitiv insirat margele, contine un ac pentru insirat margele. Dispozitiv de insirat margele din lemn (centrifuga), dimensiune 9xcm.

Nota: Preturile afisate sunt exprimate in lei . Ac Big Eye pentru dispozitivul de insirat margele (bead spinner), din otel inoxidabil. Ac de insirat margele, mm lungime, 0. Dispozitiv pentru insirat margele bead spinner, centrifuga Dimenisuni 18. Realizat din lemn Pretul este pentru bucata si include ace curbate, . Dispozitiv bead spinner din lemn pentru insirat margele.


Este suficient sa puneti margele in ea, sa invartiti usor axul central si sa sprijiniti acul J iar margelele . Bead spinner - pentru insirat rapid margele de nisip. Nu eram hotarata daca sa cumpar un dispozitiv ( 1Lei) sau sa incerc sa improvizez unul si cautam in .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare