marți, 22 iulie 2014

Lidl angajari

Sunteţi interesaţi de o carieră internaţională la sediul nostru din Neckarsulm (Germania) sau în cadrul altor operaţiuni situate în alte . Vezi locurile de munca disponibile si aplica online pe eJobs.

Cel mai mare portal de joburi din Romania. Locuri de munca in Romania si Straintatate. Vezi Job-uri noi la SC LIDL ROMANIA. Caută oameni care au cel puţin studii medii,Lidl face angajări.

Caută oameni care au cel puţin studii medii,Bătălie aprigă pentru angajaţi în retail: Şefii lucrează . Kauflan Auchan şi Lidl fac angajări în Bucureşti, Bacău, Baia Mare, Bistriţa,Braşov, Craiova, Cluj-Napoca, Constanţa,Miercurea-Ciuc,Oradea,Odorheiu . Marile lanţuri de magazine din România au scos la bătaie zeci de locuri de muncă în această perioadă. Lidl continuă seria angajărilor în ţară. Pentru toate posturile vacante, angajatorii ofertează candidaţii cu salarii peste media pieţei . Retailul este un domeniu care, in ciuda crizei economice, inca face angajari masive, ca urmare a intrarii in Romania a unor importante lanturi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare