luni, 7 iulie 2014

Anunturi imobiliare dej

Vand Casa Ultra Central merita vazuta. Dej, camere, bucătărie, baie, verandă,cămară, pivniţă. Suprafaţa casă şi curte 450mp, plus grădină 612mp.

Anunțuri gratuite Imobiliare din Dej, Cluj pe Lajumate. Aici gasesti toate anunturile imobiliare de vanzare din Dej. Contacteaza direct proprietarii sau agentii imobiliari.


Apartament de vanzare in Dej, strada Ecaterina Teodoroiu.

Se ofera spre vanzare un apartament cu camere in Dej. Ai acces la cele mai multe anunturi imobiliare, de vanzare apartamente, postate de particulari . Apartamente în executare silită în Dej anunţuri anunţuri. Apartament de vânzare camere, în Dej . Aici sunt oferte imobiliare de vanzare in Dej. Găsește imobile de vânzare în dej la cele mai bune prețuri. Primește alerte când avem anunțuri noi disponibile pentru: dej.


De vanzare Apartament camere in Dej. PARTICULAR VAND APARTAMENT CAMERE IN DEJ, .

Imobiliare Dej ieftine, Imobiliare Dej cauta. Rezultate pentru Agentii Imobiliare în Dej ; părerile clienților, prețuri, date de contact, programul cu publicul a firmelor cu sediul în Dej care oferă Agentii . Piaţa imobiliară din Dej se mişcă destul de bine, dovadă fiind şi cele peste 1de anunţuri imobiliare de pe anunţuri. Oferte vanzare imobiliare DEJ - Cluj.


Oferte inchiriere imobiliare DEJ - Cluj. Publica anunturi imobiliare gratuite. Anunturi imobiliare din Dej - Cluj, anunturi vanzari si inchirieri proprietati imobiliare postate de particulari sau agentii imobiliare in Cluj Dej. Vand 7700mp teren intravilan in arc parc industrial dej, intabulat cu extras cf si ridicare topografica cu posibilitatea de vanzare pana la 100.


Anunţuri imobiliare Dej - găseşte toate anunţurile imobiliare cu poze din Dej.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare