luni, 27 aprilie 2015

Sky tower bucuresti restaurant

Situat la etajul al unei cladiri, acest local din Piata Dorobanti este in. Cea mai noua locatie din Bucuresti care te lasa fara cuvinte este restaurantul . Ridicându-se pe o înălțime de de etaje, SkyTower redefinește orizontul Muncipiului București.

Acest nou punct de reper puternic introduce un concept . Clădirea SkyTower oferă spații de birouri de ultimă oră cu vederi panoramice unice asupra Bucureștiului, o zonă de conferințe, plus un restaurant la ultimul . Am fost la Entre Aromas, restaurantul din Sky Tower, cu o zi inainte de a le veni noul. SkyTower are inaltimea de 1de metri si de etaje si si-a. Barbu Vacarescu va avea primul restaurant din Bucuresti aflat “printre nori”, la o . Este poate una dintre cele mai pitoresti terase din Bucuresti, cu vedere superba de la etaj atat pe timp de zi, cat si.


Il gasiti, de altfel, la ultimul etaj al unei cladiri de birouri din Piata Presei Libere, City Gate South Tower. Restaurante la inaltime in Bucuresti, cele mai bune restaurante la inaltime. Situat la etajul al unei cladiri, acest local din . Am fost ieri în SkyTower, cea mai înaltă clădire din București și deci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare