miercuri, 8 aprilie 2015

Animale ocrotite de lege

Iata care sunt acele animale salbatice protejate prin lege, cum ar trebui sa ne ferim de ele si sa nu le mai distrugem habitatul natural. Pentru ca este ocrotit prin lege, efectivele de rasi din Carpati s-au refacut, aici aflandu-se cel mai mare numar de astfel de animale din Europa . In general, toate animalele salbatice sunt ocrotite prin lege.

Pentru unele, vanarea sau distrugerea este interzisa, iar pentru altele se pot obtine autorizatii . ANIMALE OCROTITE DE LEGE - biologie document online, dezbatere in articol scris. Ce plante ocrotite de lege cunoasteti? In Romania, pescuitul comercial a fost interzis prin legea din 2006.


Printre animalele si pasarile ocrotite de lege in Romania se numara: Ariciul,Pisica salbatica, Veverita, Jderul, Lupul, Cerbul carpatin, Vulpea, Castorul, Rasul, . Animale protejate de lege in Romania. In general, toate animalele salbatice sunt ocrotite prin lege, vanarea sau distrugerea unora fiind total interzisa, iar pentru . Prezentarea unor specii de animale ocrotite de lege (imagini și scurtă descriere) este utilă la clasele a VI-a și a VIII-a. FOLOSITOARE IN ORELE DE CUNOASTEREA MEDIULUI. Romania este o tara in care traiesc numeroase animale salbatice.


Este un animal protejat de lege şi poate fi vânat doar cu autorizaţie. Dati-mi urgent cateva animale ocrotite de lege din Romania. Calatorind prin rezervatiile naturale ale Romaniei, de la campie pana pe crestele semete ale Carpatilor, putem intalni numeroase specii de .

In acest videoclip este vorba despre animale aparate prin lege cum ar fi: capra neagra,cocosul de. Ordinul ministrului Mediului prin care se stabileste ca anul urmator vor putea fi ucise aproape 1. Mai jos este prezentată o listă a animalelor ocrotite în România. Lista prezintă denumirea populară (numele comun) a animalelor cât şi denumirea ştiinţifică.


PLANTE ȘI ANIMALE OCROTITE DE LEGE DE LA NOI DIN ȚARĂ Floarea-de colț. Garofița Pietrei Craiului Sângele voinicului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare