miercuri, 15 aprilie 2015

Inchiriere bar petrecere

Inchiriaza un Bar mobil pentru orice petrecere privata, nunta sau aniversare la 0734630969. Newtonbar-Cocktail Bar-DE ANI in centrul Bucurestiului ! Suntem mandri de pasiunea noastra uriasa pentru cocktails transformand amestecul de bauturi .

Vreau sa inchiriez un local pt o petrecere destul de mare, iar preturile multor astfel de institutii pur si simplu te cocoseaza. Imobiliare Birouri - Spatii comerciale. Inchiriez bar petreceri private, majorate. Eclips Cafe - inchiriere cafenea pentru petreceri, party-uri majorate,. Organizam petreceri, la cerere, in cadru restrans, intim si de bun gust.


KOMA Lounge este locul unde se organizeaza cele mai tari petreceri intr-un cadru restrans, intim si de bun gust. Oferim organizari petreceri, party-uri majorate, . Open bar (se consuma cat se doreste in cadrul unui meniu prestabilit ce cuprinde). Barul mobil este un element de mare efect, iar SHOW-urile facute de barmani pe parcursul serii, vor face spectacol in adevaratul sens al cuvantului. Barul mobil luminos este ideal pentru petrecerile indoor (petreceri corporate, lansari de produs,conferinte) si outdoor ( nunti la cort, petreceri private, aniversari).


Bars, Pubs, Carciumi, Bodegi, etc - Totul despre localurile din Craiova. G Café Inchiriaza local pentru petreceri private, onomastici, aniversari. Petrecerea ta, provocarea noastra.

Barman; Videoproiector; Ecran proiectie; Bar; Sonorizare; DJ profesionist; Joc de lumini, . Inchiriere bar mobil luminos-barul se poate personaliza cu diferite mesaje. Fie ca vorbim de mobilier de gradina, bar, sau pentru cafenea, inchiriere mobilier pentru conferinte, petreceri private, mobilier luminos, sau mobilier din ratan, . Clubul INQUIRY iti pune la dispozitie un spatiu desfasurat pe doua nivele, amenajat pentru orice eveniment privat. Clubul este rezervat in exclusivitate pentru a petrece un majorat de exceptie iar petrecerea tine panaaaaaa dimineata. Avem un bar bine aprovizionat cu tot ce . De ce sa oferiti clientilor dumneavoastra un bar mobil?


Puteti oferi invitatilor doar vin, vodka, whisky si uzualele long-drink-uri la petrecerea lor sau, cu aceleasi . Inchiriaza-le la pachet pentru o petrecere cu efect!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare