miercuri, 22 aprilie 2015

Piele naturala pentru confectii

Comercializam piele naturala pentru: tapiterie (mobilier, auto), harnasamente, echipamente protective, marochinarie, incaltaminte si confectii. Piele de capra si oaie, naturala tabacita, Pielea este finita si in diverse culori. Avem piele de capra colorata pe nabuc, fata naturala, piele intoarsa.

Ma numesc alexandra si sunt din Bucuresti. Obiectivul nostru este de a servii clientii, cu confectii din piele naturala de calitate, tot timpul in pas cu moda. Produsele noastre se adreseaza catre o gama larga . Comercializam piele naturala pentru: tapiterie (mobilier, auto),.

Magazin online cu produse din piele naturala. Stoc de Haine lungi Sacouri Geci Pantaloni Fuste Pantofi Cizme Ghete Portofele Curele Posete Genti din Piele . Pentru neclaritati, intrebari etc contactati-ma cu mesaj. Vedeti si celelalte licitatii ale mele, am foarte multa marfa.


Producator si distribuitor articole imbracaminte din piele, blana naturala, tesaturi. Societatea este producatoare de confectii din piele pe stoc sau la comanda si . Cu o experienta de peste ani in producerea de confectii din piele si blana naturala , casa teo se pozitioneaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare