luni, 13 aprilie 2015

Patinoar tineretului

Patinoarul Tineretului - patinoar din Bucuresti, sector Adresa: Bd-ul Tineretului, in incinta Parc Tineretului. Tarife Acces: gratuit L-V 10-L-J lei V-D lei. Este sezonul distractiei la patinoar!

Iti oferim lista completa de patinoare Bucuresti in aer liber si patinoare Bucuresti in interior. București și îți spune ce program au. Patinoarul din Parcul Tineretului se află în parcul din spatele . O iesire la patinoar cu siguranta o sa va.

Adresa: intrarea in parcul Tineretului de langa statia de metrou Brancoveanu. Patinoar Parcul Tineretului Bucuresti - detalii, poze, adresa, preturi, harta, telefon. Patinoar in Bucuresti, patinoar Patinoar Parcul Tineretului, . Patinoarul aflat in Parcul Unirii din Capitala va fi redeschis, vineri, la ora 16.


Tineretului si Herastrau vor primi publicul incepand de . Azi se lanseaza proiectul initiat de Piedone dupa cum aflam de pe site-ul PS4. Teoretic incepand de astazi va puteti lua skiurile, saniutele, patinele si umbrelele . Patinoarul din Parcul Tineretului are o suprafaţă de 18de metri pătraţi si o. Patinoar Kiseleff Ice Park este amplasat în apropierea Muzeului .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare