marți, 14 aprilie 2015

Garsoniere de inchiriat cluj 100 euro

Peste de garsoniere de inchiriat in Cluj-Napoca, nr. Gaseste garsoniera dorita doar pe Imobiliare. Inchirieri, Garsoniere de inchiriat, Dau in chirie garsoniera finisata si utilata .

Garsoniere de inchiriat Cluj-Napoca, direct de la proprietar sau prin agentii. Vezi anunturi inchirieri si gaseste-ti apartamentul visurilor tale. Inchiriere garsoniere in Cluj, direct de la proprietari, oferte cu poze si preturi la zi.


Cluj Napoca, Semicentral, strada Lombului.

Anunțuri gratuite Garsoniere de închiriat din Cluj-Napoca, Cluj pe Lajumate. Preţ1EUR Garsoniera confort in Marasti situata langa Expo Transilv . Inchiriere garsoniera mobilata si utilata , Manastur, strada Bucegi Cluj Napoca, Manastur . Intra pe site si vezi anunturile cu garsoniere de inchiriat direct de la proprietari. Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Compozitorilor. Avem anunţuri de proprietăți de închirieri în Cluj proprietăți cu fotografii pentru căutarea închirieri garsoniera cluj 1euro.


Inchiriere Garsoniera camere Iris Cluj-Napoca , Cluj 1€ Data 12. Garsoniera confort mobilata,imediat locuibila. Persoana fizica inchiriez garsoniera in zona expo transilvania, strada cojocnei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare