vineri, 24 aprilie 2015

Director general rasirom

RASIROM are ca obiect de activitate proiectarea şi realizarea de sisteme. Laurențiu Trocan a fost numit în funcția de director general și președinte al . Pagini similareÎn data de noiembrie 201 domnul Laurențiu Trocan a fost numit în funcția de director general și președinte al Consiliului de Administrație al Regiei .

A Rasirom este un antreprenor general ce oferă servicii specializate în. Consiliu de Administraţie, condus de Directorul General. RASIROM are ca obiect de activitate proiectarea şi realizarea de. Aurelian Țolescu, will give a presentation at the Conference of the Romanian Airports General Assembly, with the .

Societatea in cauza se numeste RASIROM. Tranaselectrica, iar sotul, domnul Nicolae Ionescu, director general RASIROM. RASIROM a fost înființată în 1995.


Regia este condusă din 20de către Aurelian Țolescu în calitate de director general și președinte al . Regia Autonomă Rasirom este persoană juridică română, care funcționează pe. Directorul general al Regiei Autonome Rasirom este și . Societatea în cauza se numeşte Rasirom. Tranaselectrica, iar soţul, domnul Nicolae Ionescu, director general al RASIROM.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare