miercuri, 22 aprilie 2015

Calcatorie haine iasi

NOTA – exista o serie intreaga de materiale care NU se pot calca indiferent de calitatea talpii de teflon a fierului de calcat. Daca finisarea se face cu ajutorul . Omniclean este o curatatorie ecologica ce ofera servicii de inalta calitate pentru spalat haine, dry cleaning, curatat covoare, calcat camasi, calcat pantaloni.

Daca hainelor tale le lipsesc mirosul proaspat curat, delicatetea la atingere sau stralucirea. Pentru ca iti tratam hainele cu mare atentie, utilizam mese de calcat . Oferim transport gratuit, tuturor comenzilor efectuate ce depasesc valoarea de lei. Iasi, detergent si balsam inclus, asiguram servicii de uscare si calcatorie.

Vei gasi hainele si bonul fiscal intr-un cos pus la dispozitie de Clinol. Oferim atat servicii profesionale de calcat haine, cat si uniforme, fete de masa, lenjerii de pat, draperii si perdele pentru hoteluri, restaurante si . Obtineti cel mai bun pret pentru CALCATORIE HAINE pe Afacerist. Toate firmele care se ocupa cu calcatorie haine. Mai gasiti curatatorie textile si curatat covoare din IASI. Oferte din categoria calcat haine IASI.


Serviciu de calcat si apretat rufe. De ce sa iti petreci sfarsitul de saptamana ingropat in mormane de haine, care niciodata nu se termina. Compară companiile in location IAŞI: GEDRAS S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare