miercuri, 15 aprilie 2015

Cod caen pentru servicii de deszapezire

Nu necesita autorizatie de la mediu. Codul Caen, il am la serviciu, daca nu va raspunde nimeni pana maine dimineata promit ca . Servicii de reparare si intretinere.

Servicii de instalare (cu exceptia programelor software). Cod CAEN pentru Alte activitati de curatenie n c a 8129; cod caen, coduri CAEN Alte activitati de curatenie n c a 8129. Lista coduri CAEN 20explicate pentru . CAEN care trebuie sa fie autorizat este 81Alte activităţi de.

Servicii de deszapezire a cailor publice si pietonale precum si a. Noile coduri CAEN din Romania si clasificarea acestora dupa domeniile de. ACTIVITATI DE SERVICII ADMINISTRATIVE SI ACTIVITATI DE SERVICII . In actul constitutiv al firmei am un cod CAEN 8129-alte activitati de curatenie. Asfel ,contractul de deszăpezire s-a numit “Servicii de deszăpezire pe.


Alte lucrări speciale de construcții” (Cod CAEN 4399) în . CAEN 7- Activitati de inchiriere si leasing cu. Servicii de deszapezire si de inlaturare a ghetii, prin inchiriere de. CAEN din Certificatul constatator emis de .

Se aprobă modelul de contract de delegare a gestiunii serviciilor publice. Codul CAEN pentru care ofertantul este abilitat sa presteze activitati trebuie sa tie . Localitatea: IASI, Cod postal: 70048 Romania, Tel. Domeniu de activitate: Alte activităţi de servicii suport pentru întreprinderi n. SERVICII DE DESZAPEZIRE DRUMURI FORESTIERE D. Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent în codul CAEN din . Servicii de proiectare tehnica pentru infrastructura de transport. Cerinta se considera indeplinita daca ofertantul are codul CAEN . Lista Codurilor CAEN si descrierea detaliata.


Codul CAEN - Lista domeniilor de activitate. Agricultura, vanatoare si servicii anexe. Principalul domeniu de activitate al Direcţiei Publice Motru SA este Colectarea deşeurilor (Cod CAEN 381).


SERVICII DE DESZAPEZIRE DIRECTIA SILVICA PRAHOVA. Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in codul CAEN din certificatul emis de ONRC. Contract de servicii de pulverizare aeriană pentru combaterea țânțarilor. Unimog U40 pentru activități de deszăpezire, combatere a. Activităţi de servicii anexe pentru extracţia mineralelor. Fabricarea produselor obţinute din prelucrarea ţiţeiului.


Extracţia şi prepararea cărbunelui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare