luni, 6 aprilie 2015

Platforma cu macara bucuresti

Avem cele mai bune oferte pentru tractari auto cu macara in Bucuresti si. Suntem prezenti pe piata de tractari auto si transport pe platforma inca din 199 . Suntem una din putinele companii din Romania ce pot asigura tractari pe platforma cu macara rotativa.

Inchiriez camion platforma cu macara tone. Servicii, afaceri, echipamente firme Meseriasi - Constructori. Servicii Auto - Transporturi Servicii de transport. Camion platforma cu macara tone HIAB, transport cu camion cu macara, posibilitatea de incarcare descarcare proprie si ridicare de sarcina maxima tone .

Oferim servicii de tractari auto in Bucuresti pe platforme cu macara rotativa. Firma specializata pe tractari auto, detinem autospeciale dotate cu macara si troliu care au scopul de a tracta in . Tractari auto bucuresti, tractari camioane bucuresti ,tractari capete de tractor, tractari. Macara Tractari Auto Bucuresti Cu Macara Telefon 07688885Tractari Auto in Bucuresti si la nivel national.


Servicii NON STOP de tractari pe platforma auto. Izvorani, Bucuresti-Ilfov Acum săptămâni 1RON. Efectuam non-stop servicii de tractari auto.


Firma detine o autospeciala dotata cu macara, platou hidraulic si ochelari spate care poate. ORA 15:– PRIMA PLATFORMA AJUNGE LA FATA LOCULUI adtrans .

Iti garantam cel mai bun pret pentru tractari auto cu macara si cel mai scurt timp de interventie pentru. Societatea Trans Auto Vyo din Bucuresti ofera servicii de transport cu camion cu macara, pentru transport si manipulare marfuri generale si containere maritime . Camion cu macara de inchiriat in Bucuresti pentru transport. Publica rapid aici anuntul tau fara inregistrare pentru o. Inchiriere automacara telescopica tone 47m(3 + m), macara mobila de tone . Transport containere, camion cu macara pe camion, transport containere maritime si birou, Trans Auto. Piața de Gros Bucuresti pina in com. Inchiriaza un camion cu macara de la noi la cel mai bun pret de pe piata.


De asemenea, pe aceasta platforma poate fi pusa marfa paletizata,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare