miercuri, 8 aprilie 2015

Palas iasi evenimente

Ieșenii și nu numai sunt așteptați în acest week-end la cea de-a patra ediție Leather Show. Târgul din ansamblul Palas le prezintă . Cu o experienţă de peste două decenii în retail, IULIUS GROUP.

Casa de Cultură a Studenților, Iasi Romania. Parcul Palas, pentru organizarea evenimentelor în exterior. La Congress Hall Palas aveţi la dispoziţie două noi săli deosebit de elegante, elaborat decorate şi generoase ca spaţiu, pentru evenimente private sau business . Pentru evenimente private, întruniri de business, conferinţe şi simpozioane, Congress Hall vă pune la dispoziţie cinci săli deosebit de .

Zile insorite si cu evenimente dedicate primaverii se anunta, in acest week-en in ansamblul din inima orasului. Gradina Palas si Palatul Culturii vor completa tabloul unui moment magic.

Alltimeclubbing presents Girls Love Techno Palas Iasi 25. Targul de Cariere Iasi – martie Palas Mall. La Palas a fost vreo miresica sa intrebe mai multe detalii? Ghid complet al localurilor si distractiilor din Iasi, Romania: restaurante, baruri, cluburi,. Găsiți următoarele evenimente în Iasi.


Training marca JCI Iași: Cum să fii de ori mai eficient? Excursie Iasi + Shopping la Palas Mall Euro. Libraria Avant Garde Iaşi este un loc in care oricine poate sa rasfoiasca o carte bucurindu-se. Evenimentele organizate extind raspunsul nostru la nevoia de implicare in viata culturala ieseana…. Libraria Avant-Garde Librarium Palas Iasi . WORK-SHOP Stomatologie LASER GRATUIT - Iasi - PALAS CONGRESS HALL.


Eveniment organizat la iniţiativa Asociației . Ansamblul Palas îi ajută pe clienţi să fie chiar ei Moş Crăciun. Cei care vin cu lista de cumpărături în magazinele din Palas pot fi răsplătiţi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare