vineri, 10 aprilie 2015

Etajera colt baie telescopica

Cumpara Accesorii de baie de la eMAG la preturi avantajoase. Etajera de colt cu ventuze Tatay, cm x cm x cm, Alb. Bara telescopica Feridras metalica 25-40cm.

Etajera telescopica pentru baie se monteaza usor si devine rapid un spatiu suplimentar de depozitare pentru tot felul de obiecte. Inaltime reglabila, montaj rapid . La Dedeman puteti alege oricare din cele 8produse din categoria ACCESORII DE BAIE. Preturi pentru ACCESORII DE BAIE de la lei.

GRUNDTAL etajeră colţ, inox Lăţime: cm Adâncime: cm Înălțime: 58. La JYSK găsești o gamă variată de accesorii pentru baie: coșuri de depozitare,. Raft colț NORRLANDET rafturi plastic. Vezi informatii despre Raft telescopic de colt pentru baie. Este prevazut cu etajere triunghiulare.


Este ideal pentru mai mult spatiu de . Avem peste 4produse in categoria Articole baie cu preturi de la 2. Polite si Etajere - Agatatori, Polite si Standuri - Cel mai mare magazin online de de Obiecte. Bisk Niagara Polita dus dubla de colt cu agatatoare pentru prosop.

Etajera telescopica pentru baie cu etajere se monteaza usor si devine rapid un spatiu suplimentar pentru depozitare pentru tot felul de obiecte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare