miercuri, 15 aprilie 2015

Salarii selgros forum

Forum Selgros - despre firma, companie, pareri, mediul de lucru, atmosfera,. Salariul se plateste fara amanare in jurul datei de cand primesti si bonurile. Info salarii Selgros sau Metro - Forum - Desprecopii.

Ma intereseaza care sunt salariile sefilor de raion sau deparatment si ce salariu are o casierita. Poate aveti cunostinte , rude, care . Pagina din - Info salarii Selgros sau Metro - postat in Discutii generale: Celine, Care este motivul pentru care te intereseza asa de mult . Salariile unui şef de tură, casier sau merchandiser angajaţi ai unui supermarket pot diferi de la un retailer la altul, dar şi de la un oraş la altul, .

La un moment dat, pe durata interviului de angajare, vei fi întrebat despre salariul de la locul de muncă anterior. Vă prezentăm ce salarii au angajații din marile lanțuri comerciale din România, de la casieri și lucrători comerciali la șefi de raioane. Cu salarii atractive și alte avantaje”, spun angajatorii!


Si eu, parca auzisem ca sint salarii mici la Auchan si Selgros si munca e de chiar dai pe brinci la Cora si Auchan. Ce omule, asa de nasol este în Selgros, eu pe bune care am apelat la . Page 9postăriIul 2011selgros - postăriIul 2010Mai multe rezultate de la forum. A crezut ca innebuneste cand a primit un telefon de la Selgros!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare