vineri, 10 aprilie 2015

Protocol de decontaminare si dezinfectie a instrumentarului

PROTOCOL DE DECONTAMINARE SI DEZINFECTIE A INSTRUMENTARULUI 1. DEZINFECTIA – instrumentarul clatit se imerseaza intr-o a doua cutie cu . DECONTAMINAREA, DEZINFECTIA SI PREGATIREA MATERIALULUI. DECONTAMINAREA instrumentarului si a echipamentelor medicale : - se realizeaza . Decontaminarea - cu dezinfectante de nivel mediu – distrug toată flora bacteriană + virusuri hepatitice, HIV. Download Protocol Dezinfectie Si Sterilizare . Eu am protocoale doar pentru decontaminarea si dezinfectia instrumentarului, pentru sterilizarea la pupinel si pentru spalarea mainilor.


Pentru fiecare etapă SPCIN va elabora protocoale de procedură, conţinând. Protocol de lucru:- se perie cu grija, insistand asupra articulatiilor şi . PROTOCOL DE DEZINFECTIE SI PRETRATARE PENTRU ECHIPAMENTE. Cand operatiunea de curatare-decontaminare se face manual ea este urmata . Dezinfectia unitului, a tuturor suprafetelor si a aparaturii din dotare se fac dupa fiecare. Decontaminarea instrumentarului critic si semi-critic- folosim detergenti . Protocolul de sterilizare in clinicile Implantodent se realizeaza in. Folosind metode foarte riguroase de dezinfectie si sterilizare, in conformitate cu.


Dezinfectarea, lubrefierea si sterilizarea interna si externa a instrumentarului rotativ. Controlul total al infectiilor se obtine prin doua metode – decontaminare si sterilizare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare