joi, 16 aprilie 2015

Amway inscriere

Pentru a beneficia de produse excelente și servicii personalizate oferite de către un Întreprinzător Privat Autorizat Amway, înscrie-te în calitate de client. NREGISTREAZĂ-TE în calitate de Cumpărător Privilegiat Plus. Mai ai de parcurs doar pași pentru a deveni Cumpărător . Ne bucurăm că avem prilejul să-ţi prezentăm afacerea Amway.


Acum este rândul tău să te gândeşti la ceea ce doreşti să faci în . Termeni și Condiţii ale CERERII-TIP AMWAY de ÎNSCRIERE (continuare). Conform celor stipulate în Documentele anexate . Nu trebuie decât să completezi informațiile despre contul tău, precum și adresa ta de livrare. Oferă posibilitatea de a distribui produsele companiei americane contra unui procent variabil, din vânzările efectuate.


Include date despre istoria firmei, reţeaua . Principiile Amway se pot aplica in familie, afacere, la locul de munca,. Platile vin din vanzarea produselor, nu din inscrierea a sute de persoane, pentru ca nu . Despre afacerea Amway am auzit prin 19- 2000. Un coleg de facultate m-a invitat la o prezentare acasă la el, spunându-mi că el crede că aş fi interesat de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare