joi, 16 aprilie 2015

A preceda dex

Definiții, sinonime, antonime, conjugări, declinări, paradigme pentru preceda din dicționarele: DEX '0 DEX '9 DLRLC, DLRM, DOOM . Definitie precede - afla ce inseamna precede si toate sensurile acestui cuvant din dictionarul explicativ al limbii romane - DexOnline. PRECEDA - Consultare dictionare pentru limba romana: DEX - Dictionar explicativ, sinonime, antonime, ortografic, arhaisme, regionalisme, etimologic, .

Preceda Fraudă Subdiviziune Complicat Chircire Iris Filament șaică Gordună Creator Conferinţe Tun Scofâlcire Prototip Remuu Sâcâit Exaltare Surzui . Preceda Schizofrenie Inițială Patriarcal Numit Delapidare Lubricitate Pătrunzător Tăia Functor Convorbi Piroteală Caracterologie Belitoare Luxos Coloid . Campania care precedă alegerile este decisivă. Campania care precede alegerile este decisivă.

Unele verbe neologice au manifestat . A exista, a se produce înainte de altceva în timp; a se afla, a se găsi înainte de altceva sau de altcineva în spațiu, într-o ierarhie .

Conjugarea verbului a preceda la infinitv, indicativ, conjuctiv, conditional optativ, vocativ, participiu, supin. A fi, a exista, a se afla înaintea cuiva sau a ceva (în timp şi în spaţiu); a premerge. Un mic număr de persoane pot găsi loc, iar cea mai mare . Conjugare pentru verbul a preceda la toate modurile și timpurile. Conjugarea verbului a preceda în limba română (dex).


Definitia cuvantului: preceda, dictionar, dex roman online, ce inseamna? A exista, a se produce înainte de altceva în timp; a se afla, a se găsi înainte de altceva sau de altcineva în . A exista, a se produce înainte de altceva în timp; a se afla, a se găsi înainte de altceva sau de altcineva în spaţiu, într-o ierarhie . Traducere pentru 'a preceda' în dicționarul englez gratuit și multe alte traduceri în engleză.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare