miercuri, 1 aprilie 2015

Cerere loc de parcare

Biroul parcări prestează servicii pentru locuitorii sectorului posesori de autoturisme. Bucureştenii care nu au avut până acum loc de parcare pot depune cerere la primărie şi în funcţie de locurile rămase libere după reînnoirea . Informaţii privind dobândirea unui loc de parcare în Sectorul Locuitorii. Sector şi se onorează , în cazul în care:.


Pentru dobândirea unui loc de parcare în parcajele de reședință administrate de A. Sector este necesară completarea unei cereri de atribuire care se . CERERE solicit închirierea prin atribuire sau licitaŃie publică a unui loc de parcare în parcarea de reşedinŃă situată în str.

Vă rog să aprobaţi atribuirea unui loc de parcare de reşedinţă, situat în zona imobilului de domiciliu. Anexez prezentei cereri următoarele acte: 1. Acte necesare obţinerii unei autorizaţii de parcare.

Nu se vor atribui locuri de parcare pentru autovehicule de transport marfă sau călători. Primariile de sector din Capitala au început sa reînnoiasca contractele de închiriere a locurilor de parcare de resedinta si sa primeasca cererile . Găsirea unui loc de parcare în Bucureşti, o cauză pierdută? Administraţia Domeniului Public Sector din Şoseaua . Piteştenii îşi pot închiria locuri de parcare.


Joi, în Consiliul Local Piteşti a fost adoptat proiectul de hotărâre privind instituirea taxei la locurile de . Pentru obţinerea autorizaţie de folosire temporară a unor locuri publice pentru activităţi. Cei care nu dețin un loc de parcare, dar doresc unul trebuie să depună o cerere la Primăria Cluj-Napoca, iar în limita locurilor disponibile . Cerere de reînnoire contract parcare de reședință. Cerere de solicitare închiriere loc parcare de reşedinţă. Proces verbal al comisiei de licitaţie.


Articole din Obtinerea unui loc de parcare in sectorul scrise de. Cazierul de conduită profesională Taxi. Fomulare tipizate conform Legii nr.


Cerere pentru atribuirea unui loc de parcare de reşedinţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare