vineri, 3 aprilie 2015

Dezinfectarea apei din fantana

Pentru ca apa din fântâni să nu conţină microbi ce provoacă diferite boli intestinale este necesar de a le curăţa şi dezinfecta. Tratarea apei din fantana este, in general, un proces simplu, care va solicita. Dezinfectia profilatica a fantanilor si a apei din ele se face la .

De asemenea, pereţii fântânii trebuie curăţaţi, prin frecare cu o perie aspră. Dezinfecţia se face după ce fântâna a fost curăţată, când apa . APA DE FÂNTÂNĂ: CONTAMINAREA CU NITRAŢI ŞI. Dezinfectia fântânii se recomandă a se face anual, sau ori de câte ori este nevoie, cu substante .

Determinaţi volumul apei din fîntînă în metrii cubi. Norme de igienă pentru fântâni m_rblice şi individuale`. Cantitatea de substanţă clorigenă folosită pentru dezinfectia apei variază în funcţie de cantitatea de . Dezinfectia apei este un proces de distrugere sau neutralizare a. Nu se admite prelevarea apei din fântâni (cişmele) cu găleţi particulare,.


Dezinfectarea profilactică a fîntînii se efectuează cu clorură de var . Vand var bulgar si sare naturala pentru fantani - Solutia cea mai sanatoasa si mai ecologica pentru dezinfectarea, dedurizarea si . Imi poate spune si mie cineva ce se poate folosi pentru curatarea (limpezirea, dezinfectarea) unei fantani cu apa tulbure - solutii, pastile, etc.

Intretinerea consta in dezinfectia apei proaspete ce inlocuieste cea consumata. Tableta efervescenta BICLOSOL cu substanta activa diclorizocianuratul de sodiu (DCCNa) este un dezinfectant clorigen (care elibereaza clor activ) foarte . Fantana aia trebuie sigur dezinfectata! Pentru a face o dezinfectie eficienta unui iaz, dupa scurgerea apei in totalitate, se distribuie pe suprafata.


Cum se dezinfecteaza o fantana cu clorura de var . Buna a cumpărat matusa mea cloramina t pt fantana (pt apa) dar am citit pe net ca nu este buna decât pt dezinfectarea obiectelor etc. Terminand curatitul si dezinfectarea peretilor fantanii, se asteapta umplerea e i cu apa pana la nivelul obisnuit, dupa ce se efectueaza dezinfectia apei fantan ii . Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Timiş au început astăzi verificarea apei din fântânile aflate în zonele inundate, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare