miercuri, 4 aprilie 2018

Silvercrest gőztisztító

SilverCrest Gőztisztító Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Vasárnaptól akciós a LIDL-ben egy gőztisztító készülék.

Ft-ba kerül, ám az általam ismert MINDEN üzletben azt mondták, hogy már . Olcsó eladó új és használt silvercrest gőztisztító. Akciós gőztisztító akár házhozszállítással is! Olcsó háztartási gép és olcsó műszaki cikk - mikrohullámú sütő, kenyérpirító, porszívó, kávéfőző és sérült gépek.

Eladó kihasználatlanság miatt egy SilverCrest gőztisztító. Vedd meg a TeszVeszen egyszerűen, akár regisztráció nélkül: 0Ft - Eladó kihasználatlanság miatt. Eladó Silvercrest, Kézi Gőztisztító SDM 15A1: Jó állapotban lévő, összesen 3x használt gőztisztító eladó. Műszaki adatok: - Tápfeszültség: . Szerintem igen, mert a gőztisztító maga is nedvességet csinál.


Van a fejekhez egy nedvszívó kendő feltét, ez elbánik a gépből kiáramló gőzzel, . Csomagolássérült, német gyártmányú termék. A kárpit tisztító fejről a fehér rongy hiányzik. Zur hygienischen Reinigung von harten Fußböden – wirkt hypoallergen, bekämpft Hausstaubmilben. Silvercrest 41gőztisztító - Jelenlegi ára: 0Ft.


Tulajdonságok: teljesítmény: extra erős, 1. W kivehető víztartály: 6ml működés . Keresse SILVERCREST kézikönyvek és használati útmutatók az Önt érdeklő kategória ezen az oldalon. Gőztisztító ár-összehasonlítás: többszáz webshop terméke, jó árak, tesztek és vélemények egy helyen. Kattints és találd meg a legjobb ajánlatot az ÁrGép-en!


Univerzális eszköz: a gőztisztító. A Kärcher gőztisztítóival Ön és egész családja élvezheti a foltmentesen tiszta otthont – vegyszerek használata nélkül.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare