joi, 12 aprilie 2018

Bebelus oparit la gat

Si nu numai la gat, am observat ca si la subrat, dupa urechiuse, intre. Eu o dau pe bebe a mea cu sudocrem si la gat sau su brat este o crema pt toata . Multi bebelusi sunt predispusi sa sufere iritatii ale pielii, in primele luni de dupa.

Cele mai predispuse zone ale corpului copilului la transpiratie, sunt gatul, . Iritatia cauzata de caldura la bebelusi. Ce reprezinta iritaria cauzata de caldura? Daca micutul tau face o iritatie de culoare rosu aprins pe gat, in zona axilara .

Bebelusii sunt predispusi iritatiilor pielii, acestea putand aparea chiar in zonele unde pielea lor face asa numitele cute: la manute, la gat, la genunchi, la subrat. Iritatia apare deseori in pliurile formale de piele sau in zone unde hainele sunt mai stramte, inclusiv pieptul, stomacul, gatul, funduletul. Pielea unui bebeluş este la fel de sensibilă ca şi întreaga sa făptură în. Ai grija de pielea bebelusului tau - Stiai ca pielea bebelusului tau are.


Iritatia apare frecvent in zona pliurilor: pe gat, in spatele urechii sau . Si bebelusii transpira foarte mult, dar, avand porii mult mai mici decat noi,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare