marți, 17 aprilie 2018

Barbie la cumparaturi

Aceasta printesa are tot ce isi poate dori o adolescenta dar precum bine stiti sesiunea de cumparaturi este preferata fetelor rasfatate si nu . Barbie se pregateste de cel mai important eveniment din viata ei, nunta. Aceste pregatiri de nunta pot fi activitati foarte distractive si dar in .

Barbie se pregateste pentru o zi de shopping la mall, dar are mare nevoie de ajutorul tau la alegerea vestimentatie potrivite din garderoba sa. Barbie doreste sa mearga la cumparaturi deoarece hainele pe care le are in garderoba nu mai sunt la moda. Inainte de a-ai indeplini aceasta . Esti gata sa incepi sa faci cumparaturile pentru petrecerile ce vor urma?

Barbie a mai fost la cumparaturi, insa acum e grabita si nu are timp sa cauta pri din . Astazi Barbie merge la cumparaturi deoarece vechile haine nu mai ii sunt bune. Ea este insarcinata si are nevoie de o garderoba noua. In jocuri barbie de imbracat ajuta frumoasa papusa sa aleaga tinuta potrivita pentru o iesire la cumparaturi.


Acest joc din categoria jocurilor barbie a fost jucate de catre jucatorii jocurile. Joaca acum online cele mai frumoase jocuri cu De facut cumparaturi. Jocuri Shopping: Alcatuieste o delicioasa lista de cumparaturi, mergi la magazin si fa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare