marți, 3 aprilie 2018

Salarii selgros

Forum Selgros - despre firma, companie, pareri, mediul de lucru, atmosfera, salarii, bonusuri, promovare, management, interviu, cv, recrutare. Pagini similareSalarii Selgros - despre firma, companie, pareri, mediul de lucru, atmosfera, salarii,. Bonurile se platesc in ziua de salariu, se ridica de la Resurse Umane unde .

Vă prezentăm ce salarii au angajații din marile lanțuri comerciale din România, de la casieri și lucrători comerciali la șefi de raioane. Salariile unui şef de tură, casier sau merchandiser angajaţi ai unui supermarket pot diferi de la un retailer la altul, dar şi de la un oraş la altul, . Cu salarii atractive și alte avantaje”, spun angajatorii! Ma intereseaza care sunt salariile sefilor de raion sau deparatment si ce salariu are o casierita. Poate aveti cunostinte , rude, care . UPDATE 9:- Reprezentantii Selgros au trimis un punct de vedere oficial, la ora 18:minute, in cursul zilei de ieri, mai, referitor la . Selgros România a lansat o platformă online care urmărește să consolideze cultura.


Salarii mai mari cu în companiile private. La un moment dat, pe durata interviului de angajare, vei fi întrebat despre salariul de la locul de muncă anterior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare