vineri, 6 aprilie 2018

Tipuri de franciza

Franciza, tipurile de franciza si contractul de franciza - pafaceri. Franciza reprezinta un sistem de comercializare bazat pe retele de exploatare a unei creatii . Franciza este operațiunea care îmbracă forma unui contract prin care o persoană.

Aceste tipuri de acorduri de franciză sunt cele mai răspândite, între ele . Tipuri de francize Pentru a avea o imagine asupra segmentelor de piata in care a. Al doilea mare avantaj oferit de un sistem de tipul franciză este transmiterea know-how-ului. Riscul devine astfel mult mai mic, iar informațiile .

Intr-o franciza de distributie de produse, francizatul vinde, de regula, bunuri produse chiar de francizor. Exista insa si francize de distributie in . Fransiza este partea din dauna ce urmeaza a fi suportata de catre asigurat. Aceasta poate fi de doua tipuri: atinsa si deductibila. In SUA sunt doua tipuri de francize: franciza de distributie si afacerea format franchising (a se vedea Tabelul 1-1).


Franciza de distributie este acea afacere in . Franciza este un concept complex şi se poate aplica sub diverse forme, în diverse domenii de activitate. Inţelegerea tipurilor de franciză .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare