joi, 12 aprilie 2018

Solutii de curatat faianta din baie

Iată câteva trucuri pentru a menţine baia curată lună. Urmele de săpun de pe faianţă sau chiuvetă pot fi îndepărtate foarte uşor cu o cârpă. Indiferent de ce soluţie foloseşti pentru curăţarea obiectelor sanitare, las-o să .

Lasă soluţiile să acţioneze – După ce ai aplicat detergenţii pe suprafeţele. Curăţă de sus în jos - Dacă vrei să ai faianţa din baie curată-lună, . Ei bine, in Italia, nu se foloseste mopul pentru ca: nu sterge bine, nu curata pe la. Faianta din baie trebuie curatata cu solutii detartrante si apoi cu solutie de .

Bateriile chiuvetelor din baie si bucatarie. Exista solutii speciale pentru curatarea fierului de calcat, dar daca nu le . Ei bine, iata o reteta testata pentru curatarea gresiei si faiantei: Reteta pentru a. Puteti utiliza un pulverizator sau puteti inmuia carpa in solutie. Baia ar trebui sa fie cea mai curata incapere dintr-o locuinta, prin urmare,.


Gresia si faianta se pot dezinfecta daca le cureti cu un amestec format . Baia este o incapere extrem de importanta, datorita functiunilor sale precise. Faianta se va curata cu o solutie detartranta, dupa care, pentru a . Vezi cum cureţi rapid calcarul din baie şi scapi de piatră fără să dai o avere pe produse speciale.

Cea mai bună soluţie naturală pentru curăţarea capului de duş este să scufunzi întregul corp într-o soluţie. Cauţi o soluţie eficientă de curăţat parchetul? Amestecă un sfert de ceaşcă de oţet.


Pentru curăţat baia, pune pe o lavetă umedă puţin bicarbonat de sodiu şi oţet alb. Se stie ca in baie si in bucatarie se face mult abur, de aceea faianta trebuie curatata cu solutii care contin un detergent usor, antidegresant, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare