luni, 9 aprilie 2018

Lc waikiki bacau

Magazinul LC WAIKIKI se deschide pe septembrie in Arena Mall. Acesta va fi situat la etajul langa magazinul Flanco. Brandul LC Waikiki este unul de imbracaminte si accesorii si se adreseaza tuturor categoriilor de varsta.

DESCHIDERE GOGOSERIE YNA Donuts Bacau: februarie 2017. Sugestiile mele de noi magazine: Koton, CA, LC Waikiki, New Look! Cele mai bune oferte din catalog Lc Waikiki in Bacau: descopera toate produsele in oferta, promotiile Lc Waikiki si ofertele speciale. Lc Waikiki in Bacau, printre cele mai bune magazine de Imbracaminte deschise azi, cu programul de lucru, adrese, telefon, indicatii despre orarul de weekend.


In prezent, LC Waikiki si English Home opereaza cate un magazin in zona de est a tarii, la Iasi. Arena Mall Bacau, unul dintre cele mai . Joi, septembrie 201 se inaugureaza un nou retailer in Arena Mall – LC Waikiki. Despre noi Oricine merită să fie îmbrăcat bine! LC Waikiki este un brand de imbracaminte si accesorii de moda, care se adreseaza tuturor categoriilor de varsta.


Aici gasesti ultimele cataloage LC Waikiki! LC Waikiki și English Home operează câte un magazin în zona de est a țării (la Iași), astfel că Arena Mall Bacău reprezintă a doua . LC Waikiki si English Home se alatura mixului de chiriasi deja prezenti in centrul comercial Arena Mall Bacau. LC Waikiki şi English Home operează câte un magazin în zona de est a ţării (la Iaşi), astfel că Arena Mall Bacău reprezintă a doua .

LC Waikiki and English Home have joined the mix of tenants already present in the shopping center Arena Mall Bacau. DTZ Echinox aduce doi chiriași noi la Arena Mall Bacău, în urma unor contracte semnate la începutul anului 2016. LC Waikiki și English Home, retaileri . Retailerul turc de fashion LC Waikiki vrea să deschidă până la sfârşitul anului patru magazine în România, astfel încât reţeaua va ajunge la 18 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare