marți, 3 aprilie 2018

Bona pentru copii chisinau

Bona pentru copii care parintii pleaca peste hotare + trai. Doamna ani caut lucru in Chisinau ( sa ingrijesc de o batrina, batrin sau copil + trai ). Alegerea unei bone pentru copil este foarte importantă.

Bona este persoana care va avea grijă în mod profesionist de copilul Dumneavoastră. Publica rapid aici anuntul tau fara inregistrare pentru o vizibilitate. Ma numesc Minodora, sunt eleva, am ani, caut un post de munca ca dadaca pentru copii pe timp de vara.


Cautam urgent bona pentru o fetita de luni.

Ne dorim o persoana vesela, comunicativa, onesta, care sa iubeasca copiii si sa stie sa se faca placuta de ei. Caut dadaca pentru copii cu virsta - 4ani. Raspunderile sunt concentrate in jurul copiilor: - plimbarea copiilor, imbracarea,. Consecinţele acestei decizii ar putea fi ireversibile pentru copilul tău. Educatoare cu studii si dadaca in gradinita, Chisinau, sectorul Centru.


Eu stau acasa cu copilul meu si am destul. Chişinău Aprilie 201 18:Vizualizări: 59. Chişinău, salariul lunar al unei bone, care are grijă de un copil, de luni până vineri, constituie 3-mii de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare