luni, 2 aprilie 2018

Arbori de toamna

Daca vara, multitudinea de flori colorate din gradina iti fura ochii, toamna este timpul arborilor si arbustilor sa fie vedete. Pe măsură ce anotimpurile trec şi arborii şi arbuştii se schimbă ajungând la capătul ciclului toamna târziu când şi ultima frunză ruginie a căzut. Cand este de preferat sa plantam arborii si arbustii?

Ne punem aceasta intrebare in fiecare an. Vom incerca sa explicam cativa factori . Desi florile colorate de care ne-am bucurat intreaga vara au inceput sa se usuce, toamna are si ea farmecul ei. Chiar daca vremea nu mai este la fel de .

Principalii arbori ai pădurilor de foioase sunt: salcia, teiul, castanul, aninul. Toamna, când arborilor le cad frunzele, funcția lor de fotosinteză încetează. Perioada ideală pentru plantarea arborilor, arbuștilor sau chiar a tufelor este toamna. Aşadar m-am gândit să-ţi prezint un top arbori cu frunziş spectaculos în perioada de toamnă, pe care-i poţi planta în grădină sau, de ce nu, . Cultivati cativa arbori ornamentali cu frunze rosii si dati gradinii voastre.


Pe strada Horea au fost tăiați 1de arbori și vor fi replantați 162. Plantarea arborilor va avea loc la toamnă, potrivit normativelor legale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare