luni, 9 aprilie 2018

Volare oriflame pret

Apa de parfum Volare este o nouă interpretare a acestei flori emblematice, pusă în valoare de fuziunea diafană dintre notele de violete şi petale de trandafir, . O mireasmă senzuală pentru femeia tandră și romantică, ce este conștientă de feminitatea sa clasică și rafinată. Lasă-te prinsă în îmbrăţişarea tandră a iubirii, cu buchetul floral de trandafiri al apei de parfum Volare Forever.

Delicat şi feminin, mângâiat de note înrourate de . Cu note efervescente de citrice, tonuri tandre de magnolie îmbobocită şi o tentă suavă de mosc, parfumul de toaletă Volare Magnolia captează tandreţea . Alege din oferte pentru volare parfum oriflame. Volare parfum oriflame - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.

Vand parfum Volare de la Oriflame. Predare personala in Satu Mare iar in tara trimit prin Posta Romana, lei. Parfum Oriflame Volare ml Eau De Parfum si inca 30de parfumuri cu.


Volare de Oriflame este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Din punctul meu de vedere există parfumuri la aceeași categorie de preț care pot fi mai .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare