luni, 2 aprilie 2018

Fibre sintetice exemple

Fibrele textile sunt cele mai utilizate de om pentru imbracaminte. Daca pâna la începutul acestui secol . Fibrele Cele mai multe materiale textile utilizate de om mai ales pentru îmbrăcăminte (ţesături, tricotaje etc.) sunt confecţionate din fibre textile .

Fibrele artificiale şi sintetice, reunite sub numele generic de fibre chimice, au devenit astfel alături de fibrele naturale, o bază importantă de materii prime textile. Salut cine imi poate da niste exemple de fibre sintetice. Si daca puteti sa-mi spuneti si niste informatii despre ce ati ale.


Fibrele chimice din polimeri naturali,Fibrele sintetice sunt fibre obţinute din polimeri sintetici prin procedee chimice.

Cele mai multe dintre ele sunt termoplastice . Una dintre necesitatile vitale ale fiintei umane din toate timpurile a fost ca, pe langa asigurarea hranei, sa-si procure si materialele necesare . Etirare Incretire Schema de obtinere a unei fibre sintetice. Daca va doriti si durabilitate, atunci alegeti un amestec de bumbac cu fibra sintetica. Bumbacul este de asemenea o alegere buna pentru husele de perne sau . Totusi, studiile demonstreaza ca aceste fibre dauneaza grav sanatatii. Fibrele sintetice au aparut, in principiu, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare