joi, 5 aprilie 2018

Utilaje tuns iarba

Avem peste produse in categoria Masini tuns gazon cu preturi de la 224. Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online! UTILAJE SI ACCESORII DE GRADINA - masina de tuns iarba.

Masina tuns iarba, gazon Honda cu tractiune la roti. Gradina Unelte gradinarit - accesorii. Home ; Gradina ; Utilaje pentru gradina si accesorii ; Masini pentru intretinerea gazonului ; Masini de tuns gazonul cu motor electric . Producator: Makita Model: PLM4628N Descriere Masina de tuns iarba PLM4628N face parte din gama de echipamente si utilaje pentru gradinarit si agricultura .

Puternica maşină cu roţi pentru tuns iarba înaltă destinată satisfacerii celor mai înalte aşteptări. Masina de tuns iarba Viking MB 253. Tipul motorului: Kohler XT-OHV SC Latime de taiere c51. Maşinile pentru tuns gazonul vă vor oferi rezultate excelente, chiar dacă terenul este.


Cu o maşină pentru tuns gazonul Husqvarna puteţi obţine rezultate excelente. UTILAJE PROFESIONALE PENTRU FIECARE PARTE A GRĂDINII DVS. Ai 6oferte pentru Masina tuns iarba, cu preturi bune, Lei.


Cumpara Masina tuns iarba cu Garantia de Livrare de pe Okazii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare