luni, 23 aprilie 2018

Locuri de munca in anglia croitorie

Anunturi locuri de munca Munca in strainatate - croitorie. Atelier de croitorie caut croitori cu experienta pentru Anglia. Fabrica de textile din Anglia cauta personal pasionat de croitorie si domeniul textil Se lucreza 8-ore pe zi cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare care se .

Locuri de munca confectioner imbracaminte Londra, Anglia prin oferte de munca in strainatate. Anunturi joburi si angajari locuri de munca confectioner . Loc de munca Angajam femei pentru sectie croitorie in Marea. Locuri de munca; › Angajari in Anglia; › Angajam femei pentru sectie croitorie in Marea.

Candidatul ideal -Bun Organizator -Spirit de lucru in echipa -Viziune asupra operatiunilor de. COMANDA pentru atelier de retusuri Aberdeen UK. Atelier croitorie, zona Obor, angajeaza cu carte de munca croitorese cu . Locuri de munca Străinătate croitorie.


Status: Activat Locuri disponibile: Tara: Anglia Orase: Northampton,Brighton,Worcester Tip job: Full time Domeniu: . Caut de lucru intr-o fabrica de croitorie sau intr-un atelier de reparatii haine ,am experienta sunt o persoana serioasa si doresc un loc de munca stabil si cu . Candidatii trebuie sa aiba experienta in croitorie la comanda, de preferabil in atelier de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare