joi, 5 aprilie 2018

Fibrele naturale

Cel mai uzitat criteriu de clasificare a fibrelor naturale este cel al originii lor, în funcţie de care, fibrele vor fi prezentate în cele ce urmează. FIBRE NATURALE, ARTIFICIALE SI SINTETICE - Chimie document online, dezbatere in articol scris. Vegetale - de pe seminţe : bumbacul .

Impartirea fibrelor naturale utilizate in industria textila: fibre vegetale sau fibre animale. Clasificarea fibrelor naturale utilizate în industria textilă . Fibrele au proprietatea de a absorbi apa din organism si de a da senzatia de. Cel mai uzitat criteriu de clasificare a fibrelor naturale este cel al originii lor, in functie de care, fibrele vor fi prezentate in cele ce urmeaza.


Fibrele textile sunt cele mai utilizate de om pentru îmbracaminte. Daca pâna la începutul acestui secol necesitaţile de îmbracaminte erau . Optati pentru consumul produselor naturale pentru suplimentarea cantitatii de fibre din dieta; inlocuitori nu furnizeaza vitaminele, mineralele si nutrientii existenti . Parul de la animale (lâna, parul din blana animalelor) sunt fibre proteice. Acestea ard mai greu decât matasea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare