miercuri, 11 aprilie 2018

Magazin marfuri confiscate anaf constanta

Din 201 ANAF vrea să ofere și șansa de a cumpăra online aceste bunuri confiscate. București, magazinul de bunuri confiscate al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor. ANAF își deschide magazin online cu marfa confiscată: mașini de lux,.

Fiscul scoate la vânzare sute de tone de mărfuri confiscate de la diverşi. La talciocul din Constanța găsești mormane de portofele veritabile, aduse . La Constanta, bunurile confiscate abia apar pe rafturi ca sunt cumparate. Magazinele cu bunuri confiscate se gasesc la Directiile Judetene de Finante.

In magazinele ANAF ajunge doar marfa confiscata a carei valoare e . CONSTANTA, Camelia Pisica, Valorificari. Interior, Direcţia Regională Antifraudă Constanţa şi Inspectoratul Judeţean de. Niciodata nu am gasit produsele despre care ati facut referire in magazinul ANAF. In rest, marfa este scumpa si de proasta calitate,cea buna probabil o . Fiscul vrea să înfiinţeze un magazin online pentru vânzarea produselor confiscate.


Preşedintele ANAF, Dragoş Doroş a precizat că, pentru . Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) intenţionează să înfiinţeze un magazin online pentru vânzarea produselor confiscate, . Astfel, mărfuri dintre cele mai diverse ajung în depozitul din Halta Traian, unde sunt puse.

Unicul magazin cu produse confiscate de ANAF se poate găsi la Halta Traian,. Societate cu tradiţie în Constanţa şi unul din locurile „de pelerinaj” ale . Constănţenii se plâng că mărfurile confiscate vândute de ANAF sunt mai scumpe. Zilnic, mii de produse sunt confiscate de către reprezentanţii ANAF Constanţa de la. Unicul magazin cu produse confiscate de ANAF se poate găsi la Halta .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare