marți, 24 aprilie 2018

Buzau obiective turistice

Județul Buzău este situat pe suprafața a trei zone: muntoasă, deluroasă și de câmpie, de aceea are un imens potențial turistic. Ce e de văzut în județul Buzău: obiective turistice din Buzău. Chiar dacă e la o aruncătură de băț de București, Buzăul nu prea intră în .

ATRACȚII SI OBIECTIVE TURISTICE DIN JUDEȚUL BUZĂU. Descoperă România și vezi aici lista cu locuri, atracții și obiective turistice din județul Buzău. Iată şase dintre cele mai frumoase locuri din Buzău, perfecte pentru cei care vor să se bucure frumuseţile României. Obiective turistice din Siriu si judetul Buzau: Barajul Siriu, Cascada Pruncea, Lacul Vulturilor, Muzeul Chihlimbarului, .

Obiective turistice in apropiere de Casa Bradet. Rezervaţia de zimbri „Valea Zimbrilor”, inaugurată în noiembrie 20la Vama Buzăului, numără în prezent 30 . Gura Teghii este comuna cea mai intinsa din judetul Buzau si a treia ca suprafata din Romania. Asezare la poalele muntelui Penteleu, cu sate vechi rasfirate . Din păcate mie toamna nu-mi aduce mare lucru din punct de vedere turistic.


Din Buzău, sunt aproximativ de kilometri de parcurs, pe DN 1 până. Barajul Siriu este un alt obiectiv turistic important din judeţul Buzău, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare