luni, 30 aprilie 2018

Gazeta valceana

Un tânăr, de de ani, din comuna Olanu, care era urmărit internaţional pentru o fraudă bancară de 75.

Vocea Vâlcii - ziar de opinie și luptă împotriva corupției cu știri locale de ultimă oră din județul Vâlcea, știri naționale din România și știri externe. Dosare grele stagnează după desfiinţarea completelor de judecată – Gazeta valceana. Ultima actualizare a informatiilor: 16. Doua persoane, intre care o angajata a Serviciului Politiei Rutiere Valcea, au fost arestate preventiv pentru de zile dupa ce au fost prinse primind mita. Judecătoriei Horezu, ei fiind acuzaţi de delapidare şi complicitate la delapidare.


Gazeta Valceana; videos; views; Last updated on Jan 2 2017. Citeste pe net ziare locale, presa locala si stiri din Ramnicu-Valcea. Vâlcea a obținut semnătura extremei stânga Ana Maria Tănasie, care a rupt înțelegerea cu Dunărea Brăila. Prezintă informaţii despre acest săptămânal local difuzat pe tot cuprinsul judeţului Vâlcea, prin centrele de difuzare.


Saptamanal independent din judetul Valcea. Versiunea online a acestui ziar local. Acolo au loc acum toate delaţiunile… publicat Gazeta Valceana, septembrie 200stiti ca la taxe si impozite a solicitat inregistrari cu cine .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare