luni, 9 aprilie 2018

Anaf vanzari auto rulate

Vânzarea la pretul redus cu , respectiv la preţul de 24. Locatie: Sos Bucuresti - Targoviste la km de la iesirea din Chitila, Chitila, judetul Ilfov. ANAF în toată ţara vând marfa dobândită ilegal de către cei ale căror bunuri au fost executate.

ANAF scoate la vânzare o serie de maşini de lux, confiscate. CITEŞTE ŞI Chilipiruri auto de la Fisc: ANAF vinde BMW-uri la 3. Românii care sunt în căutare de chilipiruri auto pot lua în. Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunţat că scoate la vânzare mai multe .

Administratia sector a Finantelor Publice anunta vanzarea prin licitatie, in data de 21. ANAF-ul scoate la vânzare bunurile confiscate de instanţe. Licitatii pentru vanzari auto cu executare silita de la Fairsolve.


Realizeaza tranzactii online cu bunuri rezultate in urma procedurilor de insolventa si . Poliţia de Frontieră, Vama Română şi ANAF îşi deschid împreună show-room auto. De la decapotabile la autoutilitare şi de la autoturisme . ANAF - Bunuri sechestrate si vandute prin licitatie pubica de catre ANAF, ANAF - Bunuri sechestrate si vandute prin vanzare directa, la pret fix, de catre ANAF.

Se vor organiza mai multe licitatii publice ANAF, in mai multe orase din tara si. ANAF-ul incepe sa scoata la vanzare bunurile de lux confiscate de instante. Pe lista se afla un Lamborghini, doua Maserati si mai multe . ANAF verifică achizițiile auto second-hand din UE. Oficiali din cadrul ANAF au dezvăluit, pentru „Evenimentul zilei”, că toți.


Tag-uri: piata auto, auto, samsari, evaziune fiscala, bulgaria, anaf, fisc, . Mai multe detalii despre aceasta complet neobisnuita Mazda RX- dar si pretul ei de vanzare, in randurile care urmeaza. ANAF scoate la vânzare maşini de lux la preţuri pentru toate buzunarele. Registrului Auto Roman eliberarea de . Fiscul scoate la vanzare o casa, un teren si cateva masini confiscate,.


ANAF-ul începe să scoată la vânzare bunurile de lux confiscate de instanţe. Pe lista se află şi maşini de top trecuteîn proprietatea statului după .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare