miercuri, 10 septembrie 2014

Vopsea rosturi policolor pret

Policolor, unul dintre cei mai importanți jucători din piaţa de lacuri şi vopsele decorative, lansează SPOR VOPSEA ROSTURI. Policolor lansează un nou produs . Incepand din luna septembrie 201 Policolor lanseaza un nou produs, unic si inovativ in piata,. SPOR vopsea rosturi este o vopsea superlavabila, cu silicon, diluabila cu apa daca este nevoie.


Policolor – Orgachim este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor, în zona Sud-Est Europeană, producător şi furnizor de soluţii complete . Cel mai bun raport calitate-pret pentru Vopsea polimerica pentru chit de rosturi Fuga Fresca 1kg alb de la eMenatwork. Policolor și-l găsești sub denumirea de Spor vopsea pentru rosturi, la prețuri cuprinde între și lei chitul, în magazinele proprii Policolor .

Cu pasta pentru sigilarea rosturilor de gresie si faianta sa fii propriul tau mester e floare la ureche. Se aplica simplu, nu se fisureaza si, in plus, vine in 10de . Prezentare a produsului SPOR Rosturi in cadrul emisiunii Casa: constructie si design de la Prima. Preturi pentru VOPSELE de la lei.


Producatorul de materiale de constructii Policolor a lansat un produs destinat improspatarii rosturilor dintre placile de faianta sau gresie. Asa ca am vopsit kitul dintre placile de faianta cu degetul. RAZUITOR DE ROSTURI, la pretul de ron si au si lame de schimb.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare