luni, 29 septembrie 2014

Parcare unirii acces

Avand un numar de 10locuri parcare, aceasta permite accesul in Unirea Shopping Center prin etajele si shoppingul devenind astfel placut si comod. Cum ajung la parcarea de la Unirea. Iesire din Parcare Unirii Filmare cu Camera Auto Novatek.

Dupa ce achitati aveti minute pentru a parasi parcarea. Accesul in UNIREA SHOPPING CENTER se face din etajele si ale parcarii. Cocor Store pune la dispozitie cea mai accesibila parcare din centru pentru a raspunde.


Parcare Unirea Shopping Center - Bucuresti - Buna ziua tuturor!

M-ar interesa si pe mine sa cunosc pretul pentru o ora la parcarea magazinului . Bună distracţia în Centrul Istoric, greu cu locul de parcare. Parcare Unirii: lei ora-Acces strada Mămulari. In acest timp, parcarea subterana de sub Piata Universitatii, la care s-a lucrat. BCR si care au acces in parcarea si curtea interioara a institutiei.


Intercontinental, de la Cocor, de la Unirii si de la . Parking Unirea a fost construit ca urmare a unui parteneriat. Primarul Nicolae Robu a anunțat că, de mâine, va fi înființată o parcare cu 1locuri lângă corpul clădirii Lenau și va fi permis accesul auto . Unirea Hotel SPA pune la dispoziția clienților săi cea mai mare şi modernă parcare subterană din centrul.

Parcarea are trei niveluri, pe care le poţi recunoaşte cu uşurinţă după culori: mov- subsol roşu- subsol-şi verde-subsol-3. Autobuze: 11 32 10 38 11 31 31 232. Locuri de parcare disponibile in Parcarea Unirii. Nicolae Tonitza, din Splaiul Unirii, vom goli Centrul Vechi de maşini. Accesul în noua parcare subterană se face prin două intrări, fie pe cea . Locurile de parcare din Bucureşti sunt coşmarul fiecărui şofer.


Parcajul subteran din zona Bibliotecii Nationale – bld Unirii (locuri) . Splaiul Unirii, camere, metrou Mihai Bravu, parcare subterana. Oferim spre vanzare un apartament cu camere, avand o suprafata . Parcarea subterană din Piaţa Unirii are 1de locuri, accesul în interior fiind automatizat şi securizat. Automobiliştii beneficiază de sistem de . La Unirea SPA Iași poți petrece o zi la SPA și ai acces nelimitat la toate.


Hotel Unirea SPA este de: 1 . Magazinul Unirea – aripa Calarasi - acces prin etajul al parcarii - iei liftul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare