miercuri, 17 septembrie 2014

Caut croitoreasa bucuresti

Lori, tel 074507452 se pricepe si la design, e tanara si se poate discuta fff misto cu ea, o recomand cu. Eu caut de ceva vreme buna o croitoreasa care sa-mi predea ore de croitoire. Nevoie neaparata de o croitoreasa buna in.

Nov 2011Stie cineva o croitoreasa? Croitoreasa - Locuri de munca - OLX. Bucuresti, Sectorul 2; Ieri 16:40. Caut croitoreasă cu experiența serioasă.

Caut croitoreasa cu experienta in confectionarea costumelor de baie. CANDIDATUL IDEAL: Caut sa angajez croitoreasa cu experienta, zona Dimitrie Cantemir , Bucuresti. Angajez croitoreasa cu experienta din Bucuresti sau provincie. Bucuresti sau o croitoreasa specializata pe asta,care . Angajam croitor croitoreasa cu experienta vasta full time in Bucuresti Se solicita.


Cautam croitoreasa cu experienta in lucrul cu materiale de perdele si draperii . Dragele mele, Caut croitoreasa pt colaborare la domiciliu propriu, cu masina de cusut proprie, capabila sa realizeze obiecte vestimentare de dama cap. Căută-ți locul de muncă: croitoreasa perdele în Bucureşti.

Cerinte: - caut croitoreasa care sa lucreze pe . Caut croitoreasa cu experienta pentru lucrat rochii de seara pe dimensiunile clientului. Croitoreasa cu experienta ani, caut loc de munca. Anunturi din Imbracaminte : Croitoreasa cu experienta,caut lucru (serii mici),orice tip de produs pentru atelier propriu. Caut croitoreasa care sa stie sa faca si tipare. Salariu bun, atelierul este in Dorobanti, sector Bucuresti.


Am deja angajate trei croitorese şi mai caut încă . Caut conefectionera cu experienta (fara limita de varsta) pt asamblarea pieselo. SC ROMTEXTIL SA Constanta angajeaza : - croitorese , tesatoare Programul de lucr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare