marți, 30 septembrie 2014

Solutii de curatat mobila veche

Apoi, curăţ-o cu o soluţie formată din apă şi amoniac. Piesele de mobilier vechi şi frumoase conferă oricărei locuinţe o notă deosebită. Aceasta solutie naturala impiedica praful sa se depuna la fel de repede pe.

TOPICS:abanoscuratalacuitelemnlustrumahonmobilanucpeteveche. Cum se întreţin oglinzile În afară de soluţiile de curăţat sticlă şi oglinzi, . De cele mai multe ori, mobila veche de calitate isi pastreaza prestanta si peste ani si. Lucruri de care ai nevoie pentru a curata mobila veche:.

Un efect al ceaiului verde este acela de a curata covoare. Freaca cu delicatete un covor vechi (dupa ce a fost bine aspirat) cu un burete inmulat in ceai verde in . Puteti uita de produsele uleioase pentru lustrul mobilei in favoarea atotnaturalei ceri. Sucul de lamaie adauga putere de curatare solutiilor generale de curatat. O altă metodă pentru curăţarea piesei de mobilier e ştergerea acesteia cu o soluţie formată din apă şi amoniac.


Noi iti propunem sa folosesti de data asta solutii naturale pentru curatarea mobilei si lustruirea parchetului. Unii experți recomandă ștergerea cu o perie moale, dar curăţarea. Din timp în timp, poate fi necesar să curăţați mobila din lemn lăcuit .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare