luni, 8 septembrie 2014

Montare hota inaltime

Buna ziua, Am si eu cateva intrebari legate de montarea hotei: 1. Nu stiu la ce inaltime este recomandat sa montez hota. Inaltime montare hota - Mai intai scuze moderatorilor pentru ca incercasem intrebarea asta intr-un alt topic, dar nefiind legat de acel subiect .

Apr 2011Hota bucatarie marepostăriApr 2008Mai multe rezultate de la forum. Ce trebuie sA stii cand cumperi o hota - Jurnalul Nationaljurnalul. Pagini similareDistanta fata de aragaz la care se monteaza o hota este de 60-cm. Daca se monteaza mai jos se deterioreaza motorul datorita temperaturii ridicate, iar daca .

Distanta optima de montaj este undeva in jurul a 60cm , dar producatorii. Inaltimea la care se monteaza hota, influienteaza, pe langa criteriul estetic si eficienta . Asezata astfel, hota va putea absorbi eficient mirosurile produse in timpul gatitului. Prin montarea hotei pe perete, se micsoreaza influenta curentilor de aer . La ce distanta (inaltime) fata de aragaz se monteaza hota?


Am inteles ca cm ar fi, dar vreau sa stiu daca aceasta . La ce inaltime fata de aragaz se fixeaza hota? Posts: 1: Joined: Fri Sep 2 207:am. Dacă hota este prevăzută cu ştecher, conectaţi-o la o priză adecvată, conform.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare