marți, 9 septembrie 2014

Taski vento 8s

Aspiratoare profesionale pentru curatenie. Aspirator de praf si lichid TASKI Vento cu maner multifunctional, sistem de filtrare industrial avansat. Aspiratoare profesionale de praf si lichid si accesorii. Set saci aspirator Taski Vento bucati.


Echipamente de curatenie IgienaPHS. Aspirator compact și puternic cu alimentare de la rețea. The TASKI vento 8S and 15S features a plug holder to secure the detachable power cable to supports reliable operations.

The TASKI vento 15S also comes with . Sacul de aspirator compatibil cu marca de aspirator TASKI modelul VENTO 8. Magazine şi preţuri - Aspiratoare, masini de curatat Taski Vento de la RON! Vento8) Aspirator compact cu bazin, cu alimentare la retea Denumiri . Taski Vento 8; Compatibil cu: 4440 T5; Material: Hârtie; saci per pachet. Expediere gratuită în orice țară Transport gratuit, fără taxe de tranzacție! Aspiratoarele Taski Vento si sunt proiectate pentru un maxim de manevrabilitate și stabilitate în timp ce calitatea aerului este imbunatatita .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare